Gameverslaving?

Wat zijn de criteria om je zorgen te maken over gamegedrag van je puber?
Wanneer moet je je zorgen maken en wanneer kun je ze rustig laten zitten?
Veel ouders zijn bang dat hun puber teveel aan het gamen is. Hoe moet je ermee omgaan als je puber veel uren doorbrengt met gamen?
Bekijk het in dit filmpje:

.

.

Lees ook: To game or not tot game: Wanneer is mijn kind gameverslaafd?


Wil je weten hoe ik werk met ouders en kinderen, of wil je meer lezen over de training Ik leer leren? Like dan nu mijn facebookpagina om iedere dag te lezen en kijken over alles wat met kinderen heeft te maken. Kijk of ik iets voor je kan betekenen om met kinderen en hun ouders te werken op mijn website van de opleiding tot kindercoach en opvoedcoach


Dit bericht is geplaatst in filmpjes, Pubers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *