Nieuwe Ik leer leren trainers vanuit Zoetermeer

Ik leer leren Zoetermeer 3Marijke Teeuwissen heeft in Zoetermeer 13 nieuw Ik leer leren trainers opgeleid.

Ze zegt:

Wat een leuk werk heb ik toch. Gisteren en vandaag weer de 2daagse training Ik Leer Leren mogen geven. Weer 13 enthousiaste en bevlogen trainers erbij die met de kinderen in hun regio aan de slag kunnen gaan.

Annelies, Conny, Danny, Gerda, Jaenela, Jan, Janneke, Manja, Mariel, Milenka, Nathalie, Sandra en Sjoukje, ik wens jullie heel veel plezier met de kinderen en Ik leer leren.

Op de website van Ik leer leren kun je vinden waar je de hulp kunt inroepen van deze trainers. Ze staan voor jou en je kind klaar. Kijk maar….

Het werkboek bestel je via deze link…….
Materialen die tijdens de training veel worden gebruikt, zijn te bekijken en te bestellen bij Ninico.

Lees ook: Trainingsprogramma Ik leer leren
Lees ook: Concentratieproblemen bestaan niet
Lees ook: Het waarom van friemelen
Lees ook: Mijn imago is van mij
Lees ook: De make-over van een onderpresteerder
Lees ook: 13 tips voor concentratie problemen
Lees ook: De kindercoach is een stoplichtdenker

Wanneer je hulp nodig hebt dan kun je contact opnemen met de praktijk voor kindercoaching. Als je kindercoach wilt worden, lees dan over de opleiding tot kindercoach. Wil je regelmatig berichten ontvangen over alles wat heeft te maken met kinderen, geef je dan op voor de nieuwsbrief.


Dit bericht is geplaatst in Ik leer leren trainers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *