Nieuwe Ik leer leren trainers

Ik leer leren Limburg 2014In Limburg zijn Bertha,  Carola, Chris, Esther, Eveline, Henriette, Karen, Klazien, Lindy, Marianne, Marielle, Marleen, Monique en Nele en in Almere Angela, Carla, Hildeloes, Jose, Leny, Lucille, Maaike, Marja, Marjan, Marjan, Marjon en Monique opgeleid als nieuwe trainers voor Ik leer leren. In Limburg kreeg men les van Marijke Teeuwissen en in Almere van Trudy Spierings.
Het landelijk net werk van Ik leer leren trainers breidt zich steeds verder uit. In iedere provincie komen er meer trainers die kinderen helpen bij hun leertaken en die brugklassers helpen hun weg te vinden met het leren leren.
Daarnaast zijn er steeds meer scholen waar de training in groep 8 wordt gegeven door opgeleide trainers van binnen of buiten de school. En alle reacties zijn positief en enthousiast. Hoe mooi is dat!
Binnenkort verschijnen speciale werkbladen voor de basisschool en het voortgezet speciaal onderwijs. Dit maakt de training nog beter toepasbaar voor kinderen en scholen.

De foto is van de trainers uit Limburg.

Wil je weten waar je een Ik leer leren trainer kunt vinden, klik dan hier…. Het werkboek bestel je via deze link…….
Materialen die tijdens de training veel worden gebruikt, zijn te bekijken en te bestellen bij Ninico.

Lees ook: Concentratieproblemen bestaan niet
Lees ook: Hoe concentratieproblemen coachen
Lees ook: De luikjes dicht bij leren
Lees ook: Het waarom van friemelen
Lees ook: Eruit halen wat erin zit?
Lees ook: De make-over van een onderpresteerder
Lees ook: Faalangst veroorzaken
Lees ook: De kindercoach is een stoplichtdenker

Wanneer je hulp nodig hebt dan kun je contact opnemen met de praktijk voor kindercoaching. Als je kindercoach wilt worden, lees dan over de opleiding tot kindercoach. Wil je regelmatig berichten ontvangen over alles wat heeft te maken met kinderen, geef je dan op voor de nieuwsbrief.


Dit bericht is geplaatst in Ik leer leren trainers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *